HVAD ER HELTEKLUBBEN

Helteklubben består udelukkende af Helteambassadører, der sammen ønsker at gøre en forskel for indlagte børn på de danske hospitaler.

Hvert år udvælger Børneulykkesfonden en række stærke personligheder til Helteklubben. Disse personligheder er udvalgte Helteambassadører, der comitter sig til at samle penge ind til Legeheltene i ét år. Helteklubben består af kendte og entreprenante personligheder fra kultur- og/eller erhvervslivet.

Det er Helteklubbens opgave at søsætte spændende, skæve og inspirerende projekter, der kan generere penge til Legeheltenes arbejde for indlagte børn på Danmarks børneafdelinger. Et fælles mål i Helteklubben er at skabe værdi til Legeheltenes virke gennem eget og fælles netværk samt kompetencer. Som Helteambassadør kan man vælge at iværksætte projekter med de andre Helteambassadører eller individuelt.

FORMÅL

Hovedformålet med Helteklubben er at samle midler ind til Legeheltene ved at arrangere forskellige indsamlingsaktiviteter, events, projekter, kampagner m.m. Alt dette således, at vi kan bevare et fællesskab og et netværk i vores mission for at hjælpe andre.

Derudover er man som Helteambassadør med til at sprede viden og kendskab om Legeheltene og ligeledes personificere vores budskab gennem synlighed, opmærksomhed og netværksarbejde. Helteambassadørerne er også med til at styrke vores profil hos den almindelige dansker og derved udbrede kendskabet til Legeheltene.

Luk menu