INDSAMLINGSAKTIVITETER

Charity Catwalk

I 2019 slog couturedesigneren Jesper Høvring og psykolog og forfatter Sarah Zobel pjalterne sammen i den gode sags tjeneste og startede Charity Catwalk. Hvert år, i forbindelse med Copenhagen Fashion Week, arrangerer de et fashionshow ud over det sædvanlige med smukke modeller, eksklusive designs og kunstnere i topklasse.

Charity Catwalk er inspireret af den engelske supermodel Naomi Cambells Fashion for Relief Galla, som afholdes hvert år i Cannes.  Overskuddet fra Charity Catwalk går direkte til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene. Alle modeller, kunstnere og konferencierer arbejder pro bono.

I 2019 blev Charity Catwalk afholdt på på det ikoniske Hotel d’Angleterre i København. Her blev der indsamlet 225.000 kr. til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

I 2020 blev Charity Catwalk afholdt i Børsbygningen. Her blev der indsamlet 250.000 kr. til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Læs mere her.

Dance Event

Dance Event er årets største dansefest med fire helt unikke danseinstruktører. Michael Olesen, Thomas Evers Poulsen, Morten Kjeldgaard og Mia Moltke er alle kendt for en helt særlig energi og mange års erfaring med danseundervisning. De har dét tilfælles, at de elsker, hvad de laver, og de elsker at give det videre.

Dance Event er for alle, hvad enten du aldrig har danset før, kun kridter danseskoene engang imellem, eller danser flere gange om ugen. Læs mere her.

Row for Charity

Nu skal der virkelig sved på panden! Ro med, til fordel for indlagte børn, når roeventen Row for Charity finder sted søndag den 29. september kl. 13.00-16.00 hos Butcher’s Lab, Staldgade 22, 1699 København.

Professionel kajakroer René Holten Poulsen coacher dig igennem 2 timers roning, mens Børneulykkesfonden sørger for fed musik, god stemning og ekstra energi til alle deltagere.
Alle indsamlede midler fra Row for Charity går ubeskåret til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Læs mere her

Heltearmbånd

Smykkedesigner Julie Wettergren har stået i spidsen for designet af dette fine armbånd til fordel for Legeheltenes.
Armbåndet koster 30 kr., og de er naturligvis lavet i de flotte farvenuancer, der kendetegner Legeheltene.

Derudover forhandles armbåndet i udvalgte butikker rundt omkring i landet, og alt overskuddet går direkte til Legeheltens arbejde med at skabe mere leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

Læs mere her

Foredragsaften med Jesper Høvring

Søndag d. 2. juni blev der i Den Danske Frimurerordens Koncertsal afholdt et stort velgørenhedsarrangement til fordel for Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Til arrangementet fortalte den dygtige danske kjoledesigner, Jesper Høvring om hans vej fra første sting til nu og om at være en af Danmarks førende kjoledesignere.

På aftenen var der musikalske indslag fra Ericka Jane og Nabiha

Læs mere her.

Luk menu