INDSAMLINGSAKTIVITETER

Charity Catwalk

I 2019 slog couturedesigneren Jesper Høvring og psykolog og forfatter Sarah Zobel pjalterne sammen i den gode sags tjeneste og startede Charity Catwalk. Hvert år, i forbindelse med Copenhagen Fashion Week, arrangerer de et fashionshow ud over det sædvanlige med smukke modeller, eksklusive designs og kunstnere i topklasse.

Charity Catwalk er inspireret af den engelske supermodel Naomi Cambells Fashion for Relief Galla, som afholdes hvert år i Cannes.  Overskuddet fra Charity Catwalk går direkte til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene. Alle modeller, kunstnere og konferencierer arbejder pro bono.

I 2019 blev Charity Catwalk afholdt på på det ikoniske Hotel d’Angleterre i København. Her blev der indsamlet 225.000 kr. til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

I 2020 blev Charity Catwalk afholdt i Børsbygningen. Her blev der indsamlet 250.000 kr. til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Læs mere her.

Heltearmbånd

Smykkedesigner Julie Wettergren har stået i spidsen for designet af dette fine armbånd til fordel for Legeheltenes.
Armbåndet koster 30 kr., og de er naturligvis lavet i de flotte farvenuancer, der kendetegner Legeheltene.

Derudover forhandles armbåndet i udvalgte butikker rundt omkring i landet, og alt overskuddet går direkte til Legeheltens arbejde med at skabe mere leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

Læs mere her