HELTEAMBASSADØRER

Præsentation af Helteambassadørerne 2020/2021.

Nogle af ambassadørerne har været med på rejsen med Legeheltene i flere år. Andre er lige kommet til. Alle har et fælles ønske om at bidrage til at hjælpe indlagte børn. Mød vores Helteambassadører her.

Michelle Hviid

Michelle Hviid er dansk foredragsholder og iværksætter. Michelle har sat gang i flere forskellige tiltag til fordel for Legeheltene. Det gælder både Kids Bingo Banko, Salon på La Glace, foredrag med Morten Wieghorst og Nytårskur. Endvidere har Michelle været deltager i Climb for Charity, hvor hun har besteget Mt. Kinabalu på Borneo og Kilimanjaro i Tanzania. Til marts begiver Michelle sig ud på endnu en rejse – denne gang går turen til Himalaya.

Frederik Bagger

Frederik Bagger er stifteren bag designfirmaet Frederik Bagger ApS, som primært er kendt for deres miljøvenlige krystalglas. Frederik har tidligere deltaget i Charity Catwalk, hvor han medvirkede som model. Frederik er familiefar med stort F, og heraf falder det ham naturligt at bidrage til Legeheltene, som gør en kæmpestor forskel for de indlagte børn.

Bolette Blædel

Arkitekten Bolette Blædel er stifter og adm. Direktør i bObles. Bolette er en vaskeægte iværksætter med hjertet på det rette sted. Hun er med til at sørge for, at Legeheltene og de indlagte børn kan udfordre deres motorik på bObles tumlemøbler rundt omkring på de danske børneafdelinger. Bolette er derudover initiativtager til kampagnen Tumleplanet, hvor overskuddet går til Legeheltene

Nikolaj Langkilde

Nikolaj Langkilde er stifter og administrerende direktør af Q Nation. Han er iværksætter og brænder for at bruge sine kræfter, tid og ideer på at hjælpe Legeheltene. Sammen med Michelle Hviid arrangerer han ûber banko til fordel for Legeheltene. Derudover har han været initiativtager til et nyt koncept; Climb for Charity Executive. Nikolaj har deltaget på turen til Borneo og besteget Mt Kinabalu i forbindelse med Climb for Charity, og til marts 2020 skal han med på Himalaya.

Rikke Hertz

Rikke Hertz er spirituel rådgiver, coach og underviser – og så er hun clairvoyant, healer og medie. Hun bruger både sin rationelle hjerne, sin intuition og sin spirituelle side når hun arbejder, hvorfor hun er kendt for at adskille sig fra andre rådgivere og turde se tingene fra et andet perspektiv. Rikke har allerede været medarrangør på flere indsamlingsaktiviteter til fordel for Legeheltene. Hun var blandt andet vært til arrangementet Charity Birthday i august 2019, hvor der blev indsamlet mere end 274.000 kr.  I marts 2020 skal Rikke desuden til Himalaya og bestige Tsergo Ri toppen i Langtang dalen med initiativet Climb for Charity.

Nicklas Kany

Nicklas Kany er stifter og adm. direktør hos MentorDanmark, som har 3.000 undervisere, der giver privat lektiehjælp i Danmark og Norge. Han brænder for at skabe bedre læring for børn og unge og seneste skud på stammen er virksomheden Substy, der løfter kvaliteten i vikartimerne i folkeskolen. Nicklas har modtaget en lang række iværksætterpriser i ind- og udland bl.a. EY Entrepreneur of the Year.

Stine Sara

Stine Sara er kendt fra Instagram, TV, radio og for sin Tourette. Stines mission er at sprede awareness og forståelse for, i særdeleshed Tourette, men også andre måder at være ”anderledes” på. Stine vil gerne inspirere folk til at se alle mennesker med hjertet. Man kan nemlig godt være SEJ, selvom man har en udfordring – og mange gange endda på grund af den udfordring.

Maria Schnell Beeken

Maria er stifter og ejer af Chatterbox Management ApS, hvor du kan booke foredragsholdere med noget på hjertet. Foredragene er fulde af humor og selvindsigt, og man går derfra med masser af energi og en lyst til at blive en bedre version af sig selv. Maria har igangsat flere forskellige indsamlingsinitiativer for Legeheltene og har bl.a. været med til Charity Call Center m.m. Derudover kan man støtte Legeheltene gennem hendes hjemmeside.