HELTEAMBASSADØRER

Præsentation af Helteambassadørerne 2020.

Nogle af ambassadørerne har været med på rejsen med Legeheltene i flere år. Andre er lige kommet til. Alle har et fælles ønske om at bidrage til at hjælpe indlagte børn. Mød vores Helteambassadører her.

Michelle Hviid

Michelle Hviid er dansk foredragsholder og iværksætter. Michelle har sat gang i flere forskellige tiltag til fordel for Legeheltene. Det gælder både Kids Bingo Banko, Salon på La Glace, foredrag med Morten Wieghorst og Nytårskur. Endvidere har Michelle været deltager i Climb for Charity, hvor hun har besteget Mt. Kinabalu på Borneo og Kilimanjaro i Tanzania. Til marts begiver Michelle sig ud på endnu en rejse – denne gang går turen til Himalaya.

Bolette Blædel

Arkitekten Bolette Blædel er stifter og adm. Direktør i bObles. Bolette er en vaskeægte iværksætter med hjertet på det rette sted. Hun er med til at sørge for, at Legeheltene og de indlagte børn kan udfordre deres motorik på bObles tumlemøbler rundt omkring på de danske børneafdelinger. Bolette er derudover initiativtager til kampagnen Tumleplanet, hvor overskuddet går til Legeheltene

Nikolaj Langkilde

Nikolaj Langkilde er stifter og administrerende direktør af Q Nation. Han er iværksætter og brænder for at bruge sine kræfter, tid og ideer på at hjælpe Legeheltene. Sammen med Michelle Hviid arrangerer han ûber banko til fordel for Legeheltene. Derudover har han været initiativtager til et nyt koncept; Climb for Charity Executive. Nikolaj har deltaget på turen til Borneo og besteget Mt Kinabalu i forbindelse med Climb for Charity, og til marts 2020 skal han med på Himalaya.

Luk menu